Lerend netwerk voor koplopers in de care

Topcare

Wij zijn een lerend netwerk van ambitieuze en gedreven professionals, onderzoekers en zorgorganisaties die een voorlopersfunctie vervullen in de care.

Lees meer

Topcare Kandidaten zijn zorgorganisaties die de ambitie hebben om een Topcare-predicaat te verwerven. De eerste stap - na een kennismakingsbezoek - is meestal een Eerste Verkenning. Daarbij komt een senior medewerker van Topcare langs om met de criteria in de hand gezamenlijk te onderzoeken hoe ver de organisatie is. Het resultaat is een kort advies of en op welke termijn het zinvol is om een echte proefvisitatie aan te vragen. Aan deze Eerste Verkenning zijn geen kosten verbonden. 

Meestal volgt dan een periode van opbouw en specialisatie. Medewerkers kunnen dan al participeren in diverse programma's van Topcare. Het ligt voor de hand dat een team van professionals in deze periode ook de Topcare Scholing doorloopt. Dat is overigens niet verplicht voor de toetreding, en zou ook daarna nog georganiseerd kunnen worden.

Interesse om een Eerste Verkenning aan te vragen? Neem gerust contact op.

Verhalen

Elkaar onze verhalen vertellen; dat is het hart van het lerend netwerk. Het verhaal van onze prestaties en van onze teleurstellingen. Het échte verhaal dus. 

Lees alle verhalen

Deelnemers

Ruim twintig verschillende organisaties uit heel Nederland die twee dingen delen: hun nieuwsgierigheid en gedrevenheid. En precies daarmee maken zij het verschil in de care.