Mirjam Broerse is in maart gestart als beleidsadviseur Topcare bij Kennemerhart, locatie Overspaarne in Haarlem. Overspaarne is een verpleeghuis voor mensen met dementie en complex probleemgedrag. Sinds april 2023 hebben ze een Topcare predikaat. Extra leuk om te vermelden, omdat het het eerste verpleeghuis is met een predikaat voor deze specifieke doelgroep.     

"Ik neem het stokje over van Janneke Geertman, die de afgelopen jaren met veel enthousiasme, de Topcare manier van werken heeft ondersteund en gestimuleerd. Er ligt een hele mooie basis om op verder te bouwen. Ik kijk er naar uit met de diverse groep collega's en betrokkenen op Overspaarne verder te bouwen aan goede zorg voor mensen met dementie en complex gedrag. Dat doe ik ook graag in het lerend netwerk van Topcare, door van elkaar te leren, nieuwsgierig te zijn naar wat past bij de bewoners en de kennis die daarover is te delen.

Mirjam Broerse is opgeleid als socioloog, geïnteresseerd in gedrag van mensen en geboeid door groei en ontwikkeling van medewerkers, teams en organisaties. Haar werkervaring ligt bij de publieke zorg (GGD en gemeenten), waar ze jaren als beleidsadviseur heeft gewerkt. "Mijn wens om dichterbij de praktijk voor kwetsbare mensen te werken is met mijn overstap naar Kennemerhart in vervulling gegaan. Wil je meer over mij of over Overspaarne weten? Neem gerust contact met mij op via mirjam.broerse@kennemerhart.nl. "

"Dat doe ik graag in het lerend netwerk van Topcare, door van elkaar te leren, nieuwsgierig te zijn naar wat past bij de bewoners en de kennis die daarover is te delen."

Mirjam Broerse Beleidsadviseur Kennemerhart