Het Topcare Potentials Program (TPP) bereidt je voor op de Toetredingsvisitatie. Het is een programma van circa 2 jaar waarin de organisatie al deelneemt aan de activiteiten van Topcare en vaak een proefvisitatie laat uitvoeren. In november 2017 hebben de potentials bijvoorbeeld een workshop gegeven op het Topcare Symposium in de Jaarbeurs. En op de Praktijk- en Wetenschapsdag in Slingendael in maart 2018 waren zij ook aanwezig.

Het ligt voor de hand dat de potentials in deze periode ook de Topcare Scholing doorlopen. Dat is overigens niet verplicht voor de toetreding, en zou ook daarna nog georganiseerd kunnen worden.

In november 2018 organiseren we een speciale Herfstbijeenkomst, vooral voor de potentials en nieuwe deelnemers. Hier gaat het niet zozeer over de inhoud van ons werk – zoals op de Praktijk- en wetenschapsdagen – maar over de procedures en criteria. We geven tekst en uitleg. Dit jaar komt onder meer een lid van de Visitatiecommissie vertellen over de criteria en hoe de commissie die interpreteert. Een ervaren beleidsmedewerker geeft inzicht in haar manier om een zelfevaluatie op te stellen.

Interesse om te participeren in het Topcare Potentials Program? Neem gerust contact op.