Geriatrische revalidatie

Laurens biedt zorg aan duizenden ouderen in de regio Rotterdam. Doelgroepen bij Laurens zijn onder andere: NAH, COPD, oncologie, traumatologie, orthopedie, hartfalen, en na amputatie. Laurens is hét expertisecentrum voor GRZ in de regio Rotterdam. Onze GRZ is kortdurend, multidisciplinair, op revalidatie gerichte zorg in een therapeutisch klimaat. Het doel hiervan is dat revalidanten zo snel, zelfstandig en betekenisvol mogelijk weer hun eigen leven kunnen oppakken. Onze ambitie is om de beste (keten)zorg te bieden door inter- en multidisciplinaire samenwerking tussen bekwame professionals, in een gastvrije omgeving, waarbij aandacht en attentie voor het individu voorop staat.

Een dynamische omgeving, waarin hoogcomplexe zorg centraal staat en waar we elkaar elke dag weer uitdagen om verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel niveau.

Laurens

Promotieonderzoek
Jet van Esch
Onderwerp: Reutelen in de stervensfase
Jet is op 14 maart 2023 gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met het onderwerp ‘Reutelen in de stervensfase’. Hierin komt onder andere het effect van preventief toegediende scopolaminebutyl op het optreden van reutelen aan bod. De resultaten worden geïmplementeerd in de richtlijn “Zorg in de stervensfase”.

Wetenschappelijke samenwerkingspartner
Onderzoeksgroep van Wilco Achterberg, hoogleraar institutionele zorg en ouderengeneeskunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Bestuurder
Arjan Bandel

Contactpersoon
Sylvana Bastiaanse, locatiemanager Intermezzo en Cadenza Zuid. Mailadres: s.bastiaanse@laurens.nl

Contactgegevens
Laurens Intermezzo Zuid
Motorstraat 110
3083 AP Rotterdam
Website: https://laurens.nl/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/laurens/
Instagram: https://www.instagram.com/Laurenszorg/
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/LaurensZorg/

thumbnail LAURENS KLEUR LOGO RGB 2