Geriatrische revalidatie

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt ongeveer 25 locaties, biedt thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Er werken 3700 medewerkers bij Pieter van Foreest en we mogen rekenen op de ondersteuning van zo’n 1550 vrijwilligers.

Pieter van Foreest wil door middel van het doen van onderzoek een bijdrage leveren aan toekomstbestendige geriatrische revalidatie.

Dr. Leonoor van Dam van Isselt Associate professor geriatrische revalidatie in het bijzonder de inzet van eHealth, bij het UNC-ZH/LUMC

Promotieonderzoek
Promovenda: Loes Oostrik
Onderwerp: Mobiele applicaties (mHealth) voor training ter ondersteuning van herstel bij ouderen. 
In het project EAGER2TRAIN doen we onderzoek naar de effecten van training-apps op het herstel van ouderen in de geriatrische revalidatie. Hiervoor wordt een behandelmodule ontwikkeld samen met revalidanten, zorgprofessionals en andere stakeholders, die geïntegreerd kan worden ingezet –blended care- op de afdeling en thuis. Op die manier kan de oudere revalidant op een leuke manier zelfstandig werken aan zijn of haar herstel, ongeacht waar de revalidant verblijft.

Wetenschappelijke samenwerkingspartner
Dr. Leonoor van Dam van Isselt, associate professor geriatrische revalidatie in het bijzonder de inzet van eHealth, bij het UNC-ZH/LUMC.

Bestuurder
Petra de Jongh

Contactpersoon
Annemarie de Brabander, projectleider R&H
ann.de.brabander@pietervanforeest.nl

Contactgegevens
Pieter van Foreest, Revalidatie & Herstel 
Beukenlaan 4 
2612 VC Delft 
www.pietervanforeest.nl 

 

thumbnail Logo Pieter van Foreest